Multiresource
Image default
Tuin en buitenleven

Viva Italia(anse tegels!)

Altijd al benieuwd waar zo’n stijlvolle vloer vandaan komt? Grote kans dat hij gemaakt is van Italiaanse tegels. Deze staan bekend om de kwaliteit, maar ook om de subtiele uitstraling. Zo combineert u een onderhoudsvrije, robuuste vloer met een prachtige uitstraling. Een merk dat wij kunnen aanraden zijn de Refin tegels. Deze tegel ken diverse verschillende uitvoeringen in zeer uiteenlopende stijlen. Een gemeenschappelijke factor is de goede kwaliteit waar u jaren plezier van kunt hebben. Refin Ceramiche gebruikt namelijk altijd de meest moderne productietechnieken en gaat voorop bij innovaties.

Robuust beton of landelijk hout?

We hadden het al even over de meest uiteenlopende stijlen binnen dit merk. Zo kunt u binnen het assortiment van Refin kiezen voor een robuust betonlook of juist een landelijke lichte tegel. Een warme uitstraling creëert u door middel van de houtlook tegels. Het merk Refin biedt dit allemaal. Of u nu een chique stijl voor ogen hebt, of stoer en modern. Door te kiezen voor dit merk kunt u alsnog alle kanten op. Het is maar net wat past binnen uw interieur. Eén ding is zeker, wanneer u kiest voor Refin, kunt ervan uitgaan dat de kwaliteit hoogwaardig is.

Waar te verkrijgen?

Natuurlijk wilt u graag weten waar u die tegels dan kunt verkrijgen. Dat komt goed uit, want wij kennen een adres dat Refin tegels verkoopt. U hoeft dus slechts naar Enter te rijden om de Refin tegels met eigen ogen te zien en de kwaliteit te voelen. In Enter bevindt zich namelijk de showroom van Regge Tegels & Vloeren. Al jaren verkoopt deze tegelspecialist de Refintegels. Niet voor niets, ze winnen aan populariteit. Het voordeel van uw bezoekje aan de showroom is dat er direct specialisten voor u klaarstaan die u kunnen voorzien van passend advies op basis van uw specifieke wensen. Op die manier weet u zeker dat u straks met de juiste tegel huiswaarts gaat.

https://www.regge-tegels.nl/